Anteckningsböcker

Alla anteckningsböcker från Ephemere är unikt framtagna för att hjälpa dig att bevara dina minnen och anteckningar, reflektera över dina inre tankar och komma i kontakt med dig själv. Designen på anteckningsböckerna står vi själva för och vi levererar endast produkter i hög kvalité med lyxiga materialval.

Våra bokomslag är återanvändbara och passar med alla våra innerböcker. På så sätt kan du själv utforma din anteckningsbok precis så som du vill ha den, och återanvända ditt bokomslag gång på gång med nya innerböcker.

 • Anteckningsbok

  Våra anteckningsböcker finns med blanka eller linjerade sidor och här får du plats att skriva och skapa helt fritt. Skriv dagbok, notera på lektioner, gör anteckningar kring ditt pågående projekt - Upplägget är ditt!

  Läs mer 
 • Ephemere Tacksamhetsdagbok, fyll i saker som du är tacksam över idag, för dig som vill skifta fokus, förändra ditt liv och använda dig av attraktionslagen

  Tacksamhetsdagbok

  I Tacksamhetsdagboken hittar du färdiga avsnitt som enkelt kan fyllas med reflektioner kring vad du är tacksam över just idag. När du väljer att skifta fokus i ditt liv till Tacksamhet så kommer mycket att förändras!

  Läs mer 
 • Dreamlife Journal

  Dreamlife Journal är den kompletta kalendern för dig som vill planera för ditt drömliv.

  Här kan du ta del av ett helt färdigt set-up med fyll-i-sektioner för mål och drömmar där du varje månad följer upp dina mål med nya aktiviteter!

  Läs mer 
 • Wedding Planner

  Wedding Planner är en Bröllopsplanerare i bokform och det kompletta verktyget för Dig som håller på att planera Ditt bröllop. Boken blir förutom ett användbart verktyg även en otroligt fin minnesbok från planeringstiden!

  Läs mer 
 • Graviddagbok

  I Graviddagboken fyller du i minnesanteckningar från din graviditet vecka för vecka. Här finns ett uppslag för varje graviditetsvecka från vecka 5 till vecka 40. Varje graviditet är unik och här kan du dokumentera allt som rör just Din graviditet!

  Läs mer 
 • Ditt första år

  Ditt första år är en fyll-i-bok där du som förälder/vårdnadshavare fyller i månad för månad under bebisens första år. Här finns en loggbok för hur månaden har varit, hur barnet äter och sover och hur mycket barnet har växt under månaden som gått!

  Läs mer