Tacksamhetsdagbok

Tacksamhetsdagboken har färdiga avsnitt där du enkelt kan fylla i dagens reflektioner kring vad du är tacksam över just idag.
Här finns utrymme att fylla i dagens datum och 10 tomma rader med plats för dagens tacksamhetspunkter.

Den här dagboken fungerar som ett enkelt verktyg för dig som vill börja skriva tacksamhetsdagbok, men som kanske inte riktigt vet hur du ska börja.
Därför har vi utformat den med kortare, färdiga avsnitt som ska vara enkla att fylla i. För det ska inte vara prestationskrävande eller överväldigande att skriva tacksamhetsdagbok – Det ska vara enkelt och kunna vara en del av din dagliga rutin.

"She who is Grateful for what she has, has everything"
När du väljer att skifta fokus i ditt liv till Tacksamhet så kommer mycket att förändras!
Många livsstilsgurus (t.ex. Deepak Chopra) och livscoacher är stora förespråkare av att skriva tacksamhetsdagbok för att förändra och förbättra sin tillvaro.

Livet är en gåva, och bör även behandlas som detta. Tacksamhetsdagboken hjälper dig att varje dag hitta fokus tillbaka till att fundera på: Vad är jag tacksam för idag?
Tacksamhetsdagboken fungerar som en daglig påminnelse om att istället för att fokusera på vad du inte har så kan du välja själv att fokusera på allt du faktiskt har.
En insikt och ett sätt att tänka som kommer att förändra ditt liv!

Som attraktionslagen säger så drar lika till sig lika, vilket innebär att om du är tacksam över det du har så kommer det att dra till sig mer saker att vara tacksam över.

Genom att skriva ner och konkretisera det som du är tacksam över och det som gör dig lycklig så kommer du automatiskt att höja din energi. På så sätt kommer du kunna använda dig av attraktionslagen för att manifestera fler saker du drömmer om.

Välj bokomslaget som passar dig! Våra bokomslag passar med alla innerböcker så att du ska kunna utforma din produkt precis så som du vill ha den. Bokomslagen finns i Svart, Vit och Rosa.

Antal sidor: 74
Bindning: Spiralbindning guldfärgad
Format: A5