Anteckningsbok

Våra anteckningsböcker finns att köpa med både blanka eller linjerade sidor. Här får du plats att skriva och skapa helt fritt!
I det linjerade anteckningsblocket har varje sida en linje för överskrift, vilket underlättar organiseringen av dina anteckningar.

Skriv dagbok, notera på lektioner, gör anteckningar kring ditt pågående projekt - Upplägget är ditt!

Med det återanvändbara bokomslaget kan du ha flera anteckningsblock till samma bokomslag, och organisera din anteckningar genom att t.ex. ha en separat refillbok för varje ämne du läser/för varje arbetskategori på jobbet/för varje kund etc.

Fördelarna med att skriva dagbok och föra anteckningar är oändliga. Det låter dig både att komma i kontakt med dig själv och att få struktur på dina tankar. Många livs- och hälsocoacher förespråkar dagboksskrivande som en del av din dagliga rutin för inre välmående.
Starta dagen med att skriva ner alla dina tankar och du kommer snabbt att märka en stor förändring i ditt liv.
Dagboksskrivandet hjälper dig att konkretisera det som händer och hur du känner. Det gör så att du dagligen kan få insikter och hitta lösningar på problem som du annars kanske inte hade tagit tag i.
Att ge sig själv och sina tankar tiden att skriva dagbok är en investering som du snabbt får tillbaka i form av inre lugn och välmående.

Välj bokomslaget som passar dig! Våra bokomslag från Ephemere passar med alla innerböcker så att du ska kunna utforma din produkt precis så som du vill ha den. Bokomslagen finns i Svart, Vit och Rosa.

Antal sidor: 96
Bindning: Spiralbindning guldfärgad
Format: A5