Vad behöver man köpa inför bebisens ankomst?

Vad behöver man köpa inför bebisens ankomst?

I Graviddagboken delar vi en användbar Inköpslista - Komplett med allt du behöver inför bebisens ankomst!

Inköpslista Gravid

Här ser Du ett av två uppslag, och det finns även ett tredje uppslag i boken med plats för att fylla i sina egna punkter till Inköpslistan.
Denna lista är faktiskt en sammanställning av alla tips som jag fått från alla kvinnor runt omkring mig som fått barn, både från min syster och hennes kompisar och från mig själv och mina kompisar.

När jag väntade mitt första barn så hjälpte min syster och hennes kompis mig att skriva ihop en Inköpslista till Gekås i Ullared där man kan handla nästan allt man behöver till bebisens första tid för bra priser! Det var otroligt kul och skönt att göra EN stor runda tyckte jag, och efter det gjorde jag en uppdateringsrunda till när jag väntade mitt andra barn, och efter det har nästan alla mina vänner som fått barn lånat den listan.

För varje gång någon lånar den så uppdateras och redigeras den! Här kommer den nuvarande Ullaredslistan, länk till PDF finns efter bilden!

Inköpslista Ullared
Länk till Gratis PDF
(Tyvärr är det väldigt sällan de har de 12-packen med Natusan våtservetter, det var SÅ världsklass när de hade dem! Bästa våtservetterna som finns! Går ju åt så otroligt många om man använder den typen av våtservetter till blöjbyten under flera års tid, och jag ville gärna ha våtservetter med lite kvalité eftersom att bebisars hud kan vara så känslig. Vissa gånger fanns det 12-pack för 79kr styck på Ullared!? GeKås om ni läser detta - Bring back Natusan våtservetter!)

Har du några tips till Ullaredslistan utöver det som står?
Kommentera gärna!  
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar