Mitt bokomslag Rome

Mitt bokomslag Rome

När jag tog fram utseende på ROME så var det med grundförutsättningen att bokomslaget skulle vara återanvändbart. Jag och leverantören resonerade fram och tillbaka hur detta skulle lösas och det blev med hjälp av en bakre ficka där pärmryggen på innerboken kunde stickas in. Jag valde även att sätta en ficka på främre insidan för att man skulle kunna förvara lappar/papper/foton eller liknande i den. Sen gillar jag också när det finns plats för en penna i ett bokomslag, jag gillar inte när pennor måste ligga löst i en väska.

Det blev tillslut 3 olika färger, där svart och vitt är standardfärgerna och tanken är att den 3e färgen med jämna mellanrum ska bytas ut. För närvarande är den 3e i färgen orange men jag har precis fått hem prover på en rosa!
Knappen har jag gjort i guld för att jag tycker att det gör produkten så mycket lyxigare. Guldfärgat kostar oftast mer att tillverka, men jag tyckte att det höjde hela utseendet så jag valde att köra på det.

ROME är verkligen ett multifunktionellt bokomslag, jag är så otroligt nöjd med denna design och hur enkelt det är att byta insidorna utan att det känns ett dugg "tillfälligt" med boken man har i för tillfället. En fin gåva att ge sig själv eller någon man tycker om!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar