Eventkoordinator

 

Välkommen till Ephemere Events! 

Eventplanering i Skåne med personlig prägel och alltid med unika, handgjorda detaljer. Vi skapar minnen för livet och ger dig möjlighet att njuta till fullo av ditt event och bara var Här och Nu på din tillställning.

Vi kan alltid skräddarsy offerter för ditt unika event, men vi har även färdiga paketpriser för dig som redan vet vad du vill ha.

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om vår eventplanering. Vi är fysiskt verksamma endast i Skåne men kan även leverera konsulttid och produkter till hela Sverige.

För kostnadsfri offert - Kontakta oss gärna via info@ephemere.se eller använd Kontaktformuläret nedan!

 

 

Babyshower eventplanering skåne malmö lund
Våra babyshowers utformar vi enligt personliga teman som vi tar fram tillsammans med kunden. Alltid handgjort med en personlig, exklusiv känsla. Babyshowers är en lekfull härlig tillställning med fokus på bebis och blivande föräldrarna. 
Barnkalas eventplanering skåne malmö lund
Våra barnkalas utformas helt enligt dina önskemål och kretsar gärna kring barnets intressen.
Vi skräddarsyr kalaset exakt efter dina preferenser och kan ta fram trycksaker och lekar till vilket tema som helst. Alltid med fokus på detaljer och det lilla extra som gästerna aldrig glömmer!
mother blessing eventplanering skåne
På Mother Blessing fokuserar vi på den blivande mamman och hennes resa genom graviditeten. En meditativ och lugn tillställning där gruppyoga och guidad meditation ingår. Vi samlar den blivande mammans närmsta personer och delar en mysig och lyxig tillställning med aktiviteter och tid för reflektion.
namngivning eventplanering skåne lund malmö
Till våra namngivningar finns ett färdigt koncept för ceremoni - Eller så skräddarsyr vi en ceremoni helt utifrån dina önskemål. Vi tar fram ett personligt tema för tillställningen som genomsyrar alla detaljer och ger en exklusiv och lyxig känsla. Vi hjälper dig som vanligt med alla förberedelser och ger dig möjlighet att fokusera på den stora dagen och att skapa minnen för livet. 


Vill du ha en kostnadsfri offert?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast möjligt!